Is FT down?

Discussion in 'Open Discussion' started by Kiwi Flyer, May 21, 2005.

  1. Kiwi Flyer

    Kiwi Flyer Senior Member

    Sep 24, 2004
    5,453
    5
    Anyone know, or is it just me?
    Registered Users don't see this and have the option of removing all other advertisements.  Register HERE
     
  2. straitman

    Moderator

    Apr 27, 2003
    16,081
    4,292
    SE Oz (Sale)
    Flight Map:
    View my flight map
    It's working fine for me. Has been a little slow sometimes lately. :D
     
  3. QF WP

    Moderator

    Jun 20, 2002
    14,246
    5,926
    Brisbane
    Flight Map:
    View my flight map
    Twitter:
    Facebook:
    Linkedin:
    Kiwi Flyer, have you been a naughty moderator and been denied access??? :oops: :lol: Working perfectly well here in BNE via wireless access.
     
  4. Kiwi Flyer

    Kiwi Flyer Senior Member

    Sep 24, 2004
    5,453
    5
    Oh its just me then :(
     
  5. oz_mark

    oz_mark Enthusiast

    Jun 30, 2002
    16,875
    1,486
    Melbourne
    Flight Map:
    View my flight map
    Running a lot slow for me
     
  6. Mal

    Mal Enthusiast

    Dec 25, 2004
    12,215
    1,290
    London
    Flight Map:
    View my flight map
    While it has worked for me at various times today, I have had issues connecting a few times.

    Looks like the server is a lil overloaded today (or FT's ISP has some routing issues)
     
  7. Guest

    Guest Guest

    its always slow somewhere in the world!
     
  8. serfty

    Moderator

    Nov 16, 2004
    36,836
    6,701
    MEL
    Flight Map:
    View my flight map
    G'day,

    I was unable to Access FT between about 8:00am & 9:30am yesterday; havd not tried since and I still cannot at this time.

    I get a "Host Unreachable" message.
     
  9. serfty

    Moderator

    Nov 16, 2004
    36,836
    6,701
    MEL
    Flight Map:
    View my flight map
    I can access via Dial up; but it is extremely slow to respond ....
     
  10. straitman

    Moderator

    Apr 27, 2003
    16,081
    4,292
    SE Oz (Sale)
    Flight Map:
    View my flight map
    No access this morning using an ADSL connection. :(
     
  11. oz_mark

    oz_mark Enthusiast

    Jun 30, 2002
    16,875
    1,486
    Melbourne
    Flight Map:
    View my flight map
    Even worse today than yesterday
     
  12. thadocta

    thadocta Active Member

    Was working fine for me this morning up until 0900 when I went to bed.

    (WestNet ADSL connection).

    Dave
     
  13. oz_mark

    oz_mark Enthusiast

    Jun 30, 2002
    16,875
    1,486
    Melbourne
    Flight Map:
    View my flight map
    Using TPG is pretty bad, although having done some tests, does appear to be a networking issue somewhere between TPG and flyertalk. Can trace from TPG -> OPTUS -> SINGTEL -> QWEST -> VIAWEST, then it seems to die.
     
  14. straitman

    Moderator

    Apr 27, 2003
    16,081
    4,292
    SE Oz (Sale)
    Flight Map:
    View my flight map
    FT is working just fine now. (for me)

    Maybe just a coincidence but possibly a little faster than it has for quite a while. :D :D
     
  15. QF WP

    Moderator

    Jun 20, 2002
    14,246
    5,926
    Brisbane
    Flight Map:
    View my flight map
    Twitter:
    Facebook:
    Linkedin:
    Well, am I the only person who's had no trouble (using wireless access via Optus Cable) over the entire weekend??
     
  16. Kiwi Flyer

    Kiwi Flyer Senior Member

    Sep 24, 2004
    5,453
    5
    Still having problems connecting :(
     
  17. NM

    NM
    Moderator

    Aug 27, 2004
    15,698
    1,179
    Flight Map:
    View my flight map
    I have not had any problems over the last weekend using Telstra ADSL. Just a little slow at times, but not any worse than it has been over the last few months.
     
  18. Alan in CBR

    Alan in CBR Member

    Apr 2, 2004
    308
    0
    Canberra ACT
    I've managed to get a few threads to show this morning (Monday), but mostly they are timing out.
     
  19. Ric

    Ric Active Member

    Nov 29, 2004
    721
    140
    SYD, MNL, HKG, BKI,
    Loaded up in about 3 secs on Telstra bigpond cable just then.....same as over the weekend
    Ric
     
  20. thadocta

    thadocta Active Member

    No, I didn't have any problems whatsoever.

    Possibly the issue with the OP is that they were using TPG ADSL, which gets little praise on the WHirlpool forums, and is generally regarded as one of the worst for broadband.

    Dave
     
Loading...

Share This Page