Avianca "Lifemiles" - Questions and Discussion

Status
Not open for further replies.
Transform your lounge room (or any indoor space) into your own private movie theatre in just a few seconds.

Our Mini Pocket Projector is small, light and easily transportable. A must have!

AFF Supporters can remove this and all advertisements

Buzzard

Senior Member
Joined
Jan 22, 2013
Messages
6,824
Points
1,120
Flew into Frankfurt from Istanbul hoping to grab LH F to HND (the 747-800) as searches in August always showed some days available each week. Now I'm here no such luck so thought I'd see what's available to take me home. Other than a lot of Y, I could only find Air India J so bit the bullet when I found EK F on the QF site. So home I come. +1 seems pleased I'm coming home sooner rather than later.
 

trooper

Established Member
Joined
Apr 16, 2007
Messages
1,629
Solutions
1
Points
410
The only flights I can find with AC are into BNE via Toronto AND Vancouver. Computer says no when trying to search Air Canada only, which it did also with the outbound flights. Only Smart Search working for me. Oh well, looks like I'll take ANA F ORD-HND & then J from there back to SYD. Not so bad ;)

Flew back that way 2 weeks ago. The Polaris lounge at ORD was a nice start to the trip...and F on NH was.... damn good. (No surprise there! lol) Only 2 pax in F...and the FA made up the seat across the aisle into a bed so I could move from one to the other as desired. The problem with F ORD-HND was that when i sat down in the J seat for HND-SYD it was a real let down!! (Hows that for a First world problem?? :D)
 

drron

Veteran Member
Joined
Jul 4, 2002
Messages
28,466
Solutions
1
Points
4,040
Especially if the J seat on an NH 787.Damn awful seat.Had exactly that experience after flying NH F IAH-NRT then J on to SIN.
 

robd

Established Member
Joined
Nov 8, 2011
Messages
2,270
Points
470
Flew back that way 2 weeks ago. The Polaris lounge at ORD was a nice start to the trip...and F on NH was.... damn good. (No surprise there! lol) Only 2 pax in F...and the FA made up the seat across the aisle into a bed so I could move from one to the other as desired. The problem with F ORD-HND was that when i sat down in the J seat for HND-SYD it was a real let down!! (Hows that for a First world problem?? :D)

Just booked it. Thanks for the heads up!
 

MEL_Traveller

Enthusiast
Joined
Apr 27, 2005
Messages
23,431
Solutions
6
Points
1,820
as reported by twiningb in the ‘successful redemptions’ thread... looks like TG availability is back!!

Checked BKK-MEL and at least one seat is available every day for the week I checked at the end of October/early november.

I’d book quick, just in case this is a glitch!
 

bcworld

Established Member
Joined
May 26, 2010
Messages
3,304
Solutions
1
Points
710
So if TG availability is back it seems to have coincided with the ROP devaluation which went into force on 1st Oct. So TG was saving award seats for ROP members in the run up to the deval??
 

bcworld

Established Member
Joined
May 26, 2010
Messages
3,304
Solutions
1
Points
710
So if TG availability is back it seems to have coincided with the ROP devaluation which went into force on 1st Oct. So TG was saving award seats for ROP members in the run up to the deval??
I just had a look and couldn't find any of this TG availability.
 

MEL_Traveller

Enthusiast
Joined
Apr 27, 2005
Messages
23,431
Solutions
6
Points
1,820
I just had a look and couldn't find any of this TG availability.

i only looked BKK-MEL, starting more than 14 days out. Everyday one of the two MEL flights is now available.. or at least ‘was’ when i checked. Previously this was all unavailable.
 

PatMcrotch

Member
Joined
Oct 7, 2015
Messages
123
Points
145
What are the chances of TG releasing a second seat in F for the BKK-SYD route?

I want to book 2 pax in F from Japan-Syd. Have found 2 F seats for Japan-BKK but only 1 F seat for BKK-SYD.

Not sure weather to book 1 person now and wait for a second F seat to hopefully show or book both in F for Japan-BKK leg then J for the BKK-SYD leg ?🤓
 

Lizzi

Member
Joined
Aug 18, 2012
Messages
281
Points
220
Has anyone had a problem with a screenshot booking where LM have charged the wrong amount for points + pay?

I booked a PER-SIN-IST-FRA booking yesterday using the screenshot method and couldn't find a PER-FRA availability online to do the screenshot of the points + pay so I said the number of points I wanted to pay (47K) and left the $ cost blank. On the phone when paying, they charged me $995.88USD + fees and taxes instead of what I now know should have been the correct amount of $682.50 for the points, plus F&T. Anyone been in a similar situation and how did you resolve it?
 

bcworld

Established Member
Joined
May 26, 2010
Messages
3,304
Solutions
1
Points
710
Has anyone had a problem with a screenshot booking where LM have charged the wrong amount for points + pay?

I booked a PER-SIN-IST-FRA booking yesterday using the screenshot method and couldn't find a PER-FRA availability online to do the screenshot of the points + pay so I said the number of points I wanted to pay (47K) and left the $ cost blank. On the phone when paying, they charged me $995.88USD + fees and taxes instead of what I now know should have been the correct amount of $682.50 for the points, plus F&T. Anyone been in a similar situation and how did you resolve it?

I wonder if they have not priced the itinerary at 92500 points, but something higher? You would need to ask them for a breakdown of the dollar figure.
 
Joined
Sep 25, 2013
Messages
500
Points
370
Qantas
Bronze
Virgin
Red
I had an issue a few months ago where they charged me 2 awards (in points) for HAN-BKK-SYD when using screenshots. After about 10 e-mails back and forth with support I gave up and “ate” the additional 25000 points. Good luck getting your issue resolved.
 

Buzzard

Senior Member
Joined
Jan 22, 2013
Messages
6,824
Points
1,120
Has anyone had a problem with a screenshot booking where LM have charged the wrong amount for points + pay?

I booked a PER-SIN-IST-FRA booking yesterday using the screenshot method and couldn't find a PER-FRA availability online to do the screenshot of the points + pay so I said the number of points I wanted to pay (47K) and left the $ cost blank. On the phone when paying, they charged me $995.88USD + fees and taxes instead of what I now know should have been the correct amount of $682.50 for the points, plus F&T. Anyone been in a similar situation and how did you resolve it?
I wonder whether it's because you're going via IST?
By the way, Turkish is a brilliant airline and the lounge is outstanding IMHO
 

Lizzi

Member
Joined
Aug 18, 2012
Messages
281
Points
220
Thanks for the response from others. They finally got back to me on email and said "you agreed to the number so we won't change it". No reason for why it was different to the stated amount on the website, so I'm continuing to investigate. Sigh!
 
Joined
Oct 14, 2013
Messages
267
Points
170
Is anyone else getting error messages when trying to search for flights? I tried about a week ago and it still isn't working. I am clicking on Fly from the Lifemiles home page and it goes to an error message. I can't get it to work
 

bcworld

Established Member
Joined
May 26, 2010
Messages
3,304
Solutions
1
Points
710
I don't get any errors. But I don't get any results either. Of the 5 days of results it shows...the first 4 quickly go to 'Not available'...the 5th (middle one) never finishes loading. The red dot 'progress' indicator just keeps going forever.
 

MEL_Traveller

Enthusiast
Joined
Apr 27, 2005
Messages
23,431
Solutions
6
Points
1,820
I don't get any errors. But I don't get any results either. Of the 5 days of results it shows...the first 4 quickly go to 'Not available'...the 5th (middle one) never finishes loading. The red dot 'progress' indicator just keeps going forever.

I had this too. When looking at return flights (out and in) I could get the outbound to show, but the return would be as you describe. If looking at one ways only, no results.
 
Status
Not open for further replies.
Top